9 MEI 2021; MOEDERDAG; 9X DE BESTE CADEAUS

9 mei is het Moederdag dit jaar! De dag om jouw MOM in het zonnetje te zetten. Verwen je moeder met een van deze fijne cadeaus, van bloemige lente geuren, een heerlijke frisse geurkaars voor in huis of een natuurlijke huidverzorgingsset. CITYMOM zorgt voor een portie mom-proof cadeau inspiratie.

1. GEPERSONALISEERD CADEAU 

Een persoonlijk cadeau voor moeders is altijd een goed idee! Wat dacht je van een persoonlijk waterflesje met opdruk of je laat een handdoek bedrukken met de naam van je moeder!

Een mok bedrukken is ook echt heel leuk. Dan kan je er een foto van jullie samen, of wellicht van de klein kinderen (vinden oma’s nog leuker…) op laten zetten!

2. TAS

Met een tas maak je MOMS altijd blij toch! En van een crossbody bag, zoals deze van LIO-JO kan je er nooit genoeg hebben. Een tas in iedere kleur, zodat er altijd een bij je outfit past! De webshop van Brandfield heeft echt super veel keus. Mocht je naast een tas opzoek zijn naar een parfum, zonnebril of sieraden, ook daar kan je voor terecht. Kortom je slaagt bij deze site sowieso voor een cadeau!

3. PARFUM ABONNEMENT

Een parfum voor moeders is altijd goed toch! Wat ook leuk is, is een parfum abonnement van Parfumado. Dat heb ik zelf vorig jaar gekregen voor moederdag! Iedere maand krijg je dan 15ml van je favo parfum thuis gestuurd. Super handig, ook als je nieuwe geuren wil testen!

4. MOEDERDAG KAART 

Kan je niet naar je moeder toe op moederdag, stuur dan een lieve kaart! Bij Greetz hebben ze echt mega veel leuke kaarten speciaal voor moederdag. Je kan ze ook persoonlijk maken met een foto bijvoorbeeld.

Processed with VSCO with a6 preset

5. (P)LAKWERK VOOR PERFECTE NAGELS 

(P)LAKWERK is het perfecte redmiddel voor nail fiasco’s, als je een last-minute date night hebt maar je nagels niet on point zijn, of als je gewoon LAKWERK worthy nagels wilt maar niet in de gelegenheid bent om langs de salon te komen. Voor de eerste drop van (P)LAKWERK zijn er drie must-have designs ontworpen, press on nails die je gemakkelijk zelf kan aanbrengen. From now on, your at-home mani’s have never looked so good!

Elke set bevat 24 press on nails, een vijl, een bokkenpootje, sticky tabs en nagellijm. De keuze is aan jou. Ga je voor een snelle one nighter, gebruik dan de sticky tabs. Wil je de nails voor een langere tijd ophouden, gebruik dan de nagellijm!

BUDHA-TO-BUDHA

6. ZILVEREN BUDDHA TO BUDDHA ARMBAND

Een sieraad cadeau geven is altijd een goed idee. Vooral omdat het een persoonlijk cadeau is, en een echt aandenken. Wil je niet meteen de hoofdprijs betalen, kies dan voor zilveren sieraden.  Bijvoorbeeld deze mooie armband van buddha to buddha. Welke MOM is daar nou niet blij mee? 

7. SMPL GIFTSET

Dit is een fijne service van SMPL voor als je een cadeau aan je moeder op wilt sturen! Het is heel easy, 

1. Kies de gift set die het beste bij haar past.

2. Laat een persoonlijk bericht voor haar achter bij de notitie ruimte aan het eind van je bestelling.

3. Bij de check-out vul je het adres in van je moeder i.p.v. jezelf.
SMPL stuurt de fijne gift set naar haar toe! 

Digitale fotolijst

8. DIGITALE FOTOLIJST 

Deze fotolijst via salora.nl heb ik mijn moeder cadeau gegeven vorig jaar, en daar was ze super blij mee! Het is ook zeker een perfect cadeau voor moederdag. Het coole van deze digitale fotolijst is, is dat je realtime foto’s naar de lijst kan sturen.

Ben jij met vakantie en wil je wat leuke foto’s van je gezin met je moeder (ouders) delen, dan stuur je die via de app! Maar ook dagelijkse kiekjes van je kind kan je sturen. Zo zien opa en oma kun kleinkind live groeien, ook als ze niet naast de deur wonen. Hoe leuk is dat! 

9. GEURKAARS VAN L’AIME

Het leuke van de geurkaarsen van L’Aime is dat je er een persoonlijke tekst op kan laten zetten. Zo kan je speciaal voor MOM iets liefs op de kaars laten drukken. Daarnaast zijn de kaarsen super stijlvol en ruiken ze heerlijk. Ik ben groot fan!

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

1 Reactie

  1. Bettina

    Dank je wel! Leuk om te horen!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.