DAGJE OP PAD MET JE KIDS? DIT KAN ÁLTIJD MEE IN JE TAS!

7X ONMISBARE ITEMS IN JE LUIERTAS

Of je nu op het terras gaat zitten, de dierentuin bezoekt of bij vrienden langsgaat, natuurlijk neem je je favoriete tas mee op pad. En daar kun je precies de spullen in stoppen die je nodig hebt onderweg. Benieuwd wat er wat ons betreft altijd mee mag? Lees dan zeker verder.

Wil je weten wat niet mag ontbreken in je luiertas, lees dan; 7X ONMISBARE ITEMS IN JE LUIERTAS

Verzorgingsproducten

Goed voor je huid zorgen, dat doe je vooral in je badkamer thuis. Maar ook onderweg kunnen je verzorgingsproducten je van pas komen. Daarom is het handig om een klein tasje of zakje in te richten met je favoriete items erin, die je standaard in je tas hebt. Je kunt het maar bij je hebben! Stop hier bijvoorbeeld je make-up in, zoals je mascara, foundation, lipstick of blush. Je look kun je onderweg zo altijd even bijwerken. Voor je kids altijd handig om er pleisters en wat zalf in te stoppen.

Wil je je huid op elk moment kunnen hydrateren? Dan komt een crème weer van pas. Of denk aan lippenbalsem, of juist oogbalsem. Je huid onderweg reinigen kan ook fijn zijn, met een goede cleanser. Zeker als je wat langer op pad bent, wil je je huid soms gewoon weer even fris hebben. En er is altijd wel een badkamer of wastafel te vinden waar je dat kunt regelen.

Eten en drinken

Je kunt maar beter altijd iets te eten en drinken in je tas hebben. Je weet maar nooit of het onverwacht nodig is! Zelfs als je de deur uitgaat voor een etentje. Misschien krijg je wel een lekke band onderweg, stopt de metro ermee of heb je autopech. Dan wil je toch zeker wat water kunnen drinken, om je dorst te lessen. Ik heb ALTIJD een flesje water mee, waar ik ook heen ga.

Honger kun je onderweg ook krijgen. Vooral kids. Neem daarvoor bijvoorbeeld een stuk fruit, wat nootjes of een andere snack mee. Door je eigen maaltijden mee te brengen, bespaar je doorgaans immers ook behoorlijk. Het kan dus ook een budgetvriendelijke overweging zijn! En zeg nu zelf, je zelfgesmeerde boterhammen smaken heerlijk als je een dag de deur uit bent.

Mee tijdens zonnige dag

Is het zonnig buiten? Dan kun je extra voorbereidingen treffen. Neem bijvoorbeeld een hoed of pet mee voor jou en je kids. Je kunt ook een extra blouseje in je tas stoppen, om je schouders en armen mee te bedekken als de zon fel schijnt. Laagjes zijn dan sowieso een uitkomst voor je outfit.

Breng voor vertrek ook alvast zonnebrand aan op je huid, om je te beschermen tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Je zonnebrandcrème stop je vervolgens ook in je tas, want het kan onderweg nodig zijn om dit nog een keer bij te werken. Met name als je lang in de zon gaat zitten, is dat nuttig. Dan wil je je lichaam om de paar uur namelijk weer een keer insmeren.

Paraplu

Van de zon gaan we door naar de regen. In ons koude kikkerlandje wil er immers nogal eens een onverwachte plensbui vallen. Geen punt voor jou, als je hierop bent voorbereid. Een kleine paraplu past doorgaans wel in je tas, ergens in een hoekje. Zo kun je gewoon de regen trotseren. Al zie je er nog zo fashionable uit! Laat je paraplu thuis trouwens wel goed drogen voordat je ‘m weer in je tas stopt. Daarmee voorkom je dat er nare geurtjes of vlekken ontstaan.

Tissues

Ze komen vaker van pas dan je denkt: tissues! Die mogen dus niet ontbreken aan je tas. Je kunt er vlekken mee wegpoetsen, je neus mee snuiten, vuil mee weggooien, noem het maar. Het is zo’n typische essential, die toch vaak vergeten wordt. Maar als anderen aan jou vragen of je een zakdoekje voor ze hebt, kun je iemand daar straks standaard bij helpen. Dat is ook wel praktisch. Je kan ook een pak smoelendoekjes in je tas stoppen als je kinderen dat fijner vinden.

Telefoon, portemonnee en sleutels

Tot slot, de benodigdheden die je altijd bij je wilt hebben: je telefoon, portemonnee en sleutels. Geef ze een vaste plek in je tas, zodat je ze nooit kwijtraakt. Voor bijvoorbeeld je sleutels is dat wel zo belangrijk, om thuis nooit voor een dichte deur te staan. Het is voor vertrek sowieso handig om even te controleren of je dit allemaal bij je hebt in je tas. Pas dan ga je de deur uit!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem daarom altijd de tijd om je tas in te pakken, voordat je op pad gaat. En nu weet je precies wat je mee wilt nemen voor jezelf, met onze tips!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.