NIEUW; SOLEIL DU JOUR – PERFECTE ZONDAGMIDDAG VOOR DE HELE FAMILIE IN DE HOXTON, LLOYD, AMSTERDAM

NIEUW; SOLEIL DU JOUR Soleil Du Jour

Soleil du Jour introduceert een nieuwe manier om van de zondag te genieten. Dit maandelijkse evenement in The Hoxton, Lloyd Amsterdam combineert culinair genieten, sfeervolle muziek en exclusieve activiteiten voor kinderen voor de ideale zondag.

Soleil du Jour is ontworpen om een perfecte balans te creëren tussen ontspanning en vermaak voor een breed publiek. Allereerst worden de gasten verwelkomd met een glas Moët & Chandon Brut Impérial, waarna zij kunnen genieten van een heerlijk 3-gangen shared dining menu. Het menu wordt samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten, wat betekent dat elke editie een unieke culinaire ervaring biedt met telkens nieuwe, verse gerechten. 

Tijdens het diner kunnen gasten kiezen uit een selectie van passende wijnen, die per glas of fles beschikbaar zijn of cocktails. Voor wie de ervaring nog exclusiever wil maken, zijn er diverse add-ons beschikbaar, zoals een dozijn oesters of een Bloody Mary-pitcher. Deze extra’s zorgen voor een ultieme culinaire ervaring in een ontspannen en stijlvolle omgeving.

Soleil Du Jour biedt een unieke middag voor gezinnen! Zo is er voor de kinderen die meekomen de Kids Loft. Terwijl jij geniet van je middag, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in deze speciaal ingerichte ruimte waar zij onder begeleiding van ervaren medewerkers deelnemen aan leuke en educatieve activiteiten.

De workshops variëren van kooklessen, waarin kinderen hun eigen culinaire meesterwerkjes maken samen met de chef-kok, tot creatieve danslessen waar ze hun energie kwijt kunnen. Er is zelfs een huiselijk limonade laboratorium waar kinderen hun eigen drankjes kunnen mixen.

Vanaf 16:00 gaat de muziek harder en loopt de brunch moeiteloos over in een bruisende feest sfeer. De flessen wijn van de lunch maken plaats voor kleurrijke cocktails in Club Barbue voor de afterparty, waar ook gasten zonder brunch reservering een apart ticket kunnen kopen. De avond wordt gevuld met live performances, variërend van dans en zang tot DJ-sets. Tot 22:00 zorgt Soleil du Jour voor een onvergetelijke zondag vol muziek, feest en gezelligheid.

The Hoxton Lloyd

Een complete ervaring voor iedereen

Soleil du Jour biedt een unieke invulling aan de zondagmiddag, waar iedereen kan genieten van heerlijke gerechten en sfeervolle muziek in een stijlvolle omgeving. Of je nu komt met vrienden, als stel of met het gezin, het evenement biedt voor ieder wat wils. Terwijl kinderen in de Kids Loft plezier hebben met creatieve workshops, kunnen volwassenen ontspannen en ongestoord bijpraten.

Vanaf 16:00 verandert de middag in een bruisend feest, waarbij de muziek harder gaat en de brunch overloopt in een levendig feest met cocktails en entertainment. Hierdoor wordt Soleil du Jour een onvergetelijke zondag voor iedereen, van begin tot eind.

Tickets voor Soleil Du Jour kunnen hier gekocht worden.

 

The Hoxton Lloyd  |  Oostelijke Handelskade 34  |  Amsterdam 

NIEUW; SOLEIL DU JOUR

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.